PlusGear

Onze visie
Ons doel is om de prestaties van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Onze sportkleding moet het mogelijk maken om zonder belemmeringen elk sportief doel te bereiken en boven zichzelf uit te groeien. Dit is wat ons drijft om elke dag het beste van onszelf te geven om de optimale kwaliteit van onze sportkleding te garanderen. Want voor ons zijn de mooiste successen de sportieve successen van onze klanten!

De behoeften van onze klanten komen voor ons altijd op de eerste plaats. Daarom werken wij voortdurend aan de verbetering van onze producten en de uitbreiding van onze productlijn om aan al hun behoeften te voldoen. Tegelijkertijd is het voor ons heel belangrijk om onze sportkleding, ondanks onze hoge kwaliteitseisen, tegen betaalbare prijzen aan te bieden, zodat ze echt toegankelijk is voor elke ambitieuze sporter.

PlusGear moet niet alleen symbool staan voor een merk, maar overgaan in een levensstijl. Onze missie is om onze gemeenschap altijd te steunen en onze klanten dichter bij hun doelen te brengen.

Hoe kunt u ons bereiken?

Via ons support e-mail adres Hallo@plusgear.de, evenals via Instagram via plusgear.de.

Waar staan we voor?

Wij staan voor hoge kwaliteit, motivatie en klanttevredenheid.